DriebladConsulting.b.v.

project en programma management

Ik ben een projectmanager die goed scoort op de factoren doorzettingsvermogen, het scheiden van hoofd- en bijzaken, communicatieve vaardigheden, vermogen tot delegeren, plannen, organiseren en motiveren. Ik benader mijn opdrachten vanuit een breed perspectief, en weet mij snel een organisatie ‘eigen’ te maken. Ik ben van de ‘school’ van (project)managers die acteert o.b.v. de inhoud en daar ook voldoende kennis van moet hebben, sterker nog, in staat moet zijn de visie te verkondigen en daar ook met een rechte rug op te managen.

De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het implementeren van een dataverwerkingsplatform, het professionaliseren van de bijbehorende organisatie en heb ik mij naast projectmanagement ook met de architectuur en infrastructuur van de oplossing bezig gehouden alsmede de eerste belangrijke verordeningen die op dit platform liepen; het verzekeringstoezicht (Solvency II) en het bankentoezicht (CRD-IV).

Ik ben in staat om op meerdere niveaus mee te praten, van werkvloer tot management. Hierdoor ben ik in staat snel en efficiënt zaken te regelen en te coördineren. Ik ben soepel in de omgang en ben in het bezit van een gezonde dosis humor, kan relativeren, maar ben kritisch ten opzichte van kwaliteit van werk van mijzelf en van anderen. Ik werk volgens het motto afspraak is afspraak en heb een “getting things done” mentaliteit. Ik ben niet bang om de moeilijke boodschappen neer te leggen en daarop ook door te zetten, zowel richting het bestuurlijk kader als richting het realiserende deel van organisatie. Denk daarbij aan architecten, informatieanalisten, product owners, ontwikkelaars, system engineers etc